Alsancak Rent a Car Blog Yazıları Alsancak’a Nasıl Gidilir?

Alsancak’a Nasıl Gidilir?

İzmir Alsancak a Nasıl Gidilir

Alsancak’a Nasıl Gidilir? Alsancak’a ulaşım ilgili sizlere en iyi yol tarifini vereceğiz. İzmir dışından gelenler veya İzmir’i gezmek isteyenler için Alsancak Nasıl Gidilir sorusuna cevap verip sizler için en iyi İzmir Alsancak Yol Tarifi ni sunacağız.

Blog yazımıza başlamadan önce şunu hatırlatmak istiyoruz. Yazımızda hiçbir ticari kaygı olmadan toplu ulaşım seçeneklerini anlatacağız.!

İzmir Dışından Nasıl Gelirim?

Alsancak’a Uçakla, Gemiyle ve Trenle, karayoluyla yani Otobüsle ulaşım mümkündür. Bu yolları kullandığınızda ilk önce İzmir’e gelirsiniz, daha sonra da İzmir içi ulaşım yollarını kullanarak İzmir’e gelebilirsiniz.

Havayoluyla Alsancak’a Nasıl Gidilir?

İzmir’e uçakla geldiğinizde geleceğiniz ilk durak olan Adnan Menderes Havalimanında inerseniz. Havalimanından bir metro ağı olan İzban’ı kullanarak Alsancak’a direk olarak gidebilirsiniz. Alsancak’a gitmek için Alsancak İzban durağında inmeniz yeterlidir. Ayrıca Havalimanından özel servisler vardır.

Hatırlatma ; Alsancak aynı zamanda Adnan Menderes Havalimanı Rent A Car Firmasıdır. Bizden Araç kiralayarak istediğiniz yere gidebilirsiniz. İsterseniz şoförlü araç kiralama seçeneğimizde mevcuttur.

Telefon Et Hemen Araç Kirala : 0534 022 30 67

Trenle Alsancak’a Nasıl Gidilir?

İzmir’e trenle geldiğiniz de Basmane Garı’nda inilir. İzmir’de Basmane Garı’nda indiğinizde Metro’ya binip İsterseniz Konak’tan tramvayla isterseniz Metro hattını kullanarak İzban’a binerek Alsancak durağında inebilirsiniz.

İzmir Otogar’dan Alsancak’a Nasıl Gidilir?

İzmir Otogar’dan minibüsle Alsancak’a ulaşım olduğunu söyleyelim. Eshotla ulaşım ise ancak 302 Otogar – Konak otobüsüne binip Konak’ta inip Tramvay yoluyla Alsancak’a gidebilirsiniz.

Alsancak 7/24 Araç Kiralama Firması

İzmir İçi Alsancak’a Nasıl Gidilir? Alsancak Yol Tarifi

İzmir ilçelerinden Alsancak’a nasıl ulaşım nasıldır anlatacağız. 

Konak’tan Alsancak’a Nasıl Gidilir?

Konak’tan Alsancak’a tramvay yoluyla gitmek en iyi seçenektir.

Karşıyaka’dan Alsancak’a Nasıl Gidilir?

En hızlı yol vapura binerek gitmektir. Ayrıca İzban kullanılarak oldukça kolay şekilde Alsancak’a gidebilir.

Telefon Et Hemen Araç Kirala : 0534 022 30 67

Buca’dan Alsancak’a Nasıl Gidilir?

En kolay ve en hızlı yol İzban’a binmektir. Alternatif olarak 470 – TINAZTEPE – LOZAN MEYDANI otobüsüne binerek gidebilirsiniz. Başka bir alternatif te Konak’a giderek gitmektir.

Gaziemir’den Alsancak’a Nasıl Gidilir?

En iyi yol mümkünse İzban Kullanmaktır. 691 : gaziemir – lozan meydan Eshot otobüsünü kullanarak ulaşım sağlayabilirsiniz. Ayrıca Konak’tan tramvay’a gitmek de çözümdür.

Bornova’dan Alsancak’a Nasıl Gidilir?

Metro ve İzban’ı kullanarak ulaşım mümkündür. Ayrıca 963 – EVKA 3 METRO – ALSANCAK GAR otobüsle rahatça ulaşım sağlanabilir.

Diğer İlçelereden ulaşım

Konak’a gelip oradan tramvayla ulaşım en iyi çözüm olacaktır.

İzmir Araç Kiralama

Alsancak’a Gitmek İçin Alsancak Rent A Car’dan Hemen Araç Kirala!

İzmir’in ve Alsancak’ın araç kiralama (rent a car) firması Alsancak Rent A Car ile dileğin yerden istediğin kadar araç kirala. Üstelik uygun fiyatlarla, üstelik ek hizmetler ve şoförlü araç kiralama seçenekleriyle

Telefon Et Hemen Araç Kirala : 0534 022 30 67

Cevap bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir